Örnek Vatandaslar Ödüllendirildi

Bursa Büyüksehir Belediye Meclisinin aralik ayi toplantisinda, yaptiklari islerle kamuoyuna yansiyan örnek vatandaslar ödüllendirildi.

Örnek Vatandaslar Ödüllendirildi
Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’in baskanliginda toplanan meclis, son bir ay içinde yaptiklari isler ve sosyal sorumluluk hareketleriyle kamuoyuna yansiyan 3 kisiyi ayin vatandasi olarak ödüllendirdi. Küçükken geçirdigi hastalik sebebiyle görme yetisini kaybeden, buna ragmen hayata küsmeyip, motosiklet tamirciligini ögrenip örnek bir davranis sergileyen 41 yasindaki Yilmaz Kazdal, ayin vatandasi seçildi. Kazdal’a plaketini Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan verdi.

Bursa’da yillardir topladigi mavi kapaklarla ögrencilere burs ve çesitli derneklere destek saglayan ve bu davranisi basina yansiyan Nazmi Gökçe de ayin vatandasi olarak plaketini Yenisehir Belediye Baskani Davut Aydin’in elinden aldi.

Bursa-Yalova yolu üzerindeki akü pazarinda yer alan bir isletmede, yol yardim araciyla siparis aldigi yere gidip araçlarin akülerini degistiren Serap Güloglu da ayin vatandasi oldu. Güloglu da plaketini Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’in elinden aldi.

Kaynak: İHA