Kocasi Tarafindan Öldüresiye Dövüldü

Adiyaman’in Gerger ilçesinde kocasi tarafindan öldüresiye dövülen kadin, yol kenarinda vatandaslar tarafindan hareketsiz halde bulundu.

Kocasi Tarafindan Öldüresiye Dövüldü
Edinilen bilgilere göre, Gerger ilçesine bagli Güzelsu köyünde kahvalti yapan R.T., 17 yasindaki kizi S.T. ve 40 yaslarindaki karisi I.T. ile tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartisma sonrasinda iddialara göre R.T., esi I.T.’yi darp etmeye basladi.

Öldüresiye dövülen I.T., kendisini evden disariya atarak köy yoluna kadar indi. Koca siddetinden kaçmaya çalisan kadin, bir süre sonra yol kenarina yigilip kaldi. Bu esnada yoldan geçen vatandaslar, hareketsiz yatan I.T.’nin yanina yaklasti. Buz gibi havada yol kenarina düsen yarali kadinin üzerine vatandaslar kendi montunu örterek üsümemesi için elinden geleni yapti. Kipirdayacak hali olmayan kadin için 112 Acil Saglik ekipleri ile jandarma ekiplerine bilgi verildi.

Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan I.T., isimli kadin, Göçeri Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Öte yandan yine babasi tarafindan darp edildigi iddia edilen 17 yasindaki S.T. isimli kiz çocugu ise olay yerine gelen jandarma ekiplerince Gerger Devlet Hastanesine kaldirildi. Darp edilen anne ve kizin saglik durumlarinin iyi oldugu, hastanede tamamlanan tedavilerinin ardindan kadin siginma evine yerlestirildikleri ögrenildi.

Konuyla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA