Karaköprüde Yol Çalismalari Devam Ediyor

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri yeni konutlasan Mehmetçik Mahallesinde yol ihtiyacini gidermek için yeni yollar açarak vatandaslarin hizmetine sunuyor.

Karaköprüde Yol Çalismalari Devam Ediyor
Sanliurfa’nin gelisen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerlesim alanlariyla beraber yol ihtiyacini karsilamak için Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri yeni yollar açarak ihtiyaci gideriyor. Imara açilan alanlarla birlikte yapilasmanin önemli bir oranda arttigi Mehmetçik mahallesinde yeni yollara ihtiyaç duyulurken, Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla Fen Isleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandiriyor.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, "Yeni bir ilçeyiz ve konutlasma anlamina en çok talep gören yapilasan ilçe konumundayiz. Bu da hizmet edecegimiz kitlenin ve alanin artmasi demektir. Biz de bu büyümeye ayak uydurmak ve daha fazla hizmet etmek için gerçekten çok yogun bir sekilde çalisiyoruz. Mehmetçik Mahallemizde de ihtiyaçla birlikte belirledigimiz yerlerde yeni yollar açiyoruz, ana arterlere bagliyoruz. Ilçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte canla basla çalismaya devam edecegiz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri program dahilinde Dogukent, Seyrantepe, Güllübag ve Batikent mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döseme çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA