Gülsan Holding'e Ihracat Ödülü

AmCham Türkiye’nin, Dünya Gazetesi isbirliginde gerçeklestirdigi "I AmChamPion Ödülleri’nde hem ABD’li hem de Türk firmalar 8 kategoride ödüllendirilirken, Gülsan Holding ihracat kategorisinde ödülünü aldi.

Gülsan Holding'e Ihracat Ödülü
Bu yil üçüncüsü düzenlenen ve “ABD’de Türk Yatirimi”, “Türkiye’de ABD Yatirimi”, “Ihracat”, “Bölgesel Merkez”, “Inovasyon”, “Çesitlilik ve Kapsayicilik”, “Sürdürülebilirlik” ve “Startup’lar” olmak üzere 8 ayri kategoride I AmChamPion Ödülleri ödül töreninde ihracat dalindaki ödül Gülsan Holding’e verildi.

I AmChamPion Ödülleri töreninde ihracat ödülüne layik görülen Gülsan Holding bu ödülünü Procter and Gamble isbirligi ile bebek bezi ve hijyenik ped üretiminde kullanilan nonwoven malzeme ihracati gerçeklestirdigi için kazandi. Istanbul’da düzenlenen törene ABD’li ve Türk sanayicilerin yani sira video konferansla Sanayi ve Teknoloji Bakani’na gönderdikleri mesajlarla törende ödül alan firmalari kutladi. AmChamPion Ödülleri kapsaminda Gülsan Holding’in ödülünü P&G Türkiye Yönetim Kurulu Baskani Tankut Turnaoglu, Gülsan Nonwoven Genel Müdürü Mehmet Kuyucu’ya takdim etti.

Dünyanin en prestijli ödülleri arasinda yer alan I AmChamPion Ödülleri ödül töreninde ihracat kategorisinde ödül almanin kendileri için büyük bir onur kaynagi oldugunu ifade eden Gülsan Holding Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Topçuoglu, alinan bu ödülün büyük emeklerin ve ekip ruhuyla yürütülen çalismalarin sonucu oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA