Gönen Kaplicalarinin Devir Teslim Islemi Gerçeklesti

Gönen Belediyesi Kaplicalarinin isletmesinin 15 yilligina kiralanmasi ihalesini kazanan Mutlular Grup’a kaplicalara ait 4 otel törenle devredildi.

Gönen Kaplicalarinin Devir Teslim Islemi Gerçeklesti
Devir töreninde konusan Baskan Ibrahim Palaz, Kaplicalar A.S. bünyesindeki Yildiz Otel’de gerçeklestirilen devir teslim töreninde yaptigi konusmada, geçmise bakmadiklarini belirterek, bundan sonra Jeotermal A.S ile yola devam edeceklerini ve jeotermal isitmada yasanan sorun ve sikintilari gidermek için çalisacaklarini vurgulayarak, Kaplicalar isletmesini üstlenen Mutlular Ailesi’nin belediye olarak her zaman yaninda ve destekçisi olacaklarini söyledi.



Mutlular Grup Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Mutlu’da sirket olarak kaplicalarin Gönen’in degeri oldugunu bildiklerini ve bu degeri çok ileri noktalara tasima gayretinde bu ise talip olduklarina dikkat çekerek, “Gönen Kaplicalarini çok daha ileri tasiyacagiz; hizmet kalitesiyle, müsteri kalitesiyle, yönetim kalitesiyle” dedi.

Baskan Palaz: Biz, önümüze bakiyoruz

Devir-teslim töreninde konusan Gönen Belediye Baskani Ibrahim Palaz;

“Tarihi eskiye dayanan ama 45 senedir de otel isletmeciliginin faal olarak yürütüldügü bir dönemin, sadece otel isletmeciliginin kiraya verildigi bir gün. Bugün son günümüz, 15 Aralik 2021. Yarindan itibaren 15 yilligina otel isletmeciligimizi kiraya veriyoruz. Bunun sözlesmesini imzalamak için toplanmis bulunuyoruz.45 yildir iyi kötü bir sekilde yönetilmis. Biz artik bunlara bakmiyoruz, biz önümüze bakiyoruz. Bundan sonraki süreçte, Belediye ve Gönen Kaplicalarinin sadece Jeotermal A.S. ile gitmesini istiyoruz. Ona baksin, Jeotermal A.S.’ye baksin, Jeotermal ile ilgili daha degisik projelere baksin, Gönen’de farkli hizmetlere girelim ve maalesef 30-35 senedir geride kalmis bir jeotermal isletmeciligini ön plana çikarmak istiyoruz bundan böyle. Jeotermal A.S.’nin tek yaptigi bir sey var; sadece sehirde 1950 tane abonemizi isitmakla yükümlü. 1950 tane abonemizin de çok az bir kisminin memnuniyeti ve yüzdelik bazinda çok yüksek oranda sikinti oldugu bir dönemde oldugunu görüyoruzve bunlarla ilgili olarak da daha farkli seyler yapmak istiyoruz“ dedi.

Baskan Palaz: Mutlular Ailesi’nin hem yaninda hem de destekçisi olacagiz..

“Ben iki taraf için de, Gönen’imiz için de bugünkü kiralama isinin hayirli olmasini diliyorum, bundan sonraki süreçte de hem yaninda hem destekçisi olacagimizi bugün belirtmek istiyorum. Iki taraf için hayirli, ugurlu olsun, Gönen’imiz için hayirli, ugurlu olsun. Insallah daha güzel projelerle Gönen’imizin ismini onlar da duyurmak isterler ve biz de her zaman yaninda oldugumuzu ifade etmek isterim. Bundan sonraki süreçte Gönen’imize hayirli olmasini diliyorum “dedi.

Mutlu: Kaplicalar, Gönen’in degeri

Belediye Baskani Ibrahim Palaz’in konusmasi sonrasi söz alan Mutlular Grup Yönetim Kurulu baskani Ibrahim Mutlu, konusmasinda söyle dedi:

“Gönen Kaplicalari Gönen’in bir degeri! Biz bu degerin kiymetini sirket olarak biliyoruz. Biz bu degeri çok ileri noktalara tasima gayretinde bu ise talip olduk. Insallah biz bu Gönen Kaplicalarini çok daha ileri tasiyacagiz; hizmet kalitesiyle, müsteri kalitesiyle, yönetim kalitesiyle Ben Gönen’imize çok katki saglayacagini düsünüyorum. Niyetimiz o, gayemiz o, baska bir gayemiz yok. Insallah Gönen Kaplicalari bundan 30 sene önceki degeri, görünüsü, insanlarin bakisi neyse, biz onu daha ileri noktalara tasiyacagiz. Ben bu sözlesmenin iki tarafa da Gönen’imize de, ülkemize de, sirketimize de hayirli olmasini diliyorum. Insallah biz Kaplicalari 30-40 yil önceki durumuna yeniden getirmek için elimizden ne gerekiyorsa yapacagiz“ dedi.

Kaynak: İHA