Getir'in ABD'deki Üçüncü Duragi Boston Oldu

Sikago ve New York’ta hizmet vermeye baslayarak ABD’ye hizli bir giris yapan Getir, ülkenin önemli egitim ve finans merkezlerinden Boston’da siparis almaya basladi.

Getir'in ABD'deki Üçüncü Duragi Boston Oldu


’10 dakikada market ürünleri teslimati’ modelini Türkiye’de baslatip dünyaya yayan Getir’in ABD’deki genislemesi hizla devam ediyor. Kasim ayinda ilk olarak Sikago ile Amerika kitasina ayak basan Getir, bu ay içinde baslattigi New York operasyonundan sonra simdi de Boston’da siparis almaya basladi.



Harvard ve M.I.T. gibi dünyanin önde gelen üniversitelerine ev sahipligi yapmasinin yani sira finans ve saglik alaninda da önemli bir merkez olan Boston, ABD’nin önemli sehirleri arasinda yer aliyor. Sirket, ortalama 10 dakikada sundugu hizmeti hem dinamik yasam tarzlariyla Bostonlulara hem de sehre farkli sebeplerle dünyanin dört bir yanindan gelen ziyaretçilere kisa zamanda sevdirmeyi hedefliyor.

Sikago ve New York’ta yogun ilgi ile karsilanan sirket, Boston ile iki aydan daha kisa bir süre içinde ABD’nin 3 büyük sehrinde hizmet vermeye baslamis oldu. Sirketin bu yilin basinda Ingiltere ile baslayip Hollanda, Almanya, Fransa, Ispanya, Italya ve Portekiz ile devam eden global yolculugu su anda 3 kitada toplam 9 ülkeye ulasmis durumda.
Kaynak: İHA