Genç Bilaller Sesleriyle Mest Etti

Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri arasinda geleneksel olarak yapilan "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarismasi" yapilan finalle sona erdi.

Genç Bilaller Sesleriyle Mest Etti


Servergazi Imam Hatip Ortaokulunda geleneksel olarak yapilan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarismasi’ il finali yapildi. Birbirinden güzel seslerle ezan okuyan ortaokul ögrencileri, yapilan finalin ardindan ödüllerine kavustu. Finalde 1. Eyad Alshekh, 2. Turgut Eren Argün, 3. Ahmet Arasli oldu. Yarismaya katilan Denizli Imam Hatip Ortaokullari ögrencilerinden dereceye giren ögrencilere çesitli ödüller ve basari belgesi, katilimci ögrencilere de çesitli ödüller ve katilim belgesi Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici ve jüri üyeleri tarafindan verildi.



“Bu yarismanin kaybedeni yok”

Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, ödül töreni öncesi yaptigi konusmasinda “Her yil gerçeklestirdigimiz Genç Bilaller Ezan Okuma yarismamiza katilim saglayan ögrencilerimiz güzel sesleri ve makamlari ile büyük zenginlik katiyor. Bu yarismanin kaybedeni yok. Ezan-i Muhammedi’yi okuyup da kaybetmek söz konusu bile olmaz. Ilimizi Türkiye’de temsil edecek bir ögrencimizi seçmek için buradayiz. Imam Hatip bir ruhtur ve milli, manevi duygularimizin derinden hissedildigi okullarimizdir. Bu yarismanin hazirlik asamasindan bu yana emek veren tüm ögretmen ve ögrencilerimize tesekkür ediyorum. Dereceye giren ögrencilerimizi de kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA