Fiat Ducato'ya 'What Van?'Dan 3 Ödül

Yeni Fiat Ducato, "2022 What Van?" ödüllerinde "Yilin Büyük Hacimli Vani" ve "Yilin Vani" seçilirken, Ducato'nun elektrikli versiyonu E-Ducato minibüs, "Yilin Minibüsü" olarak ödüllendirildi.

Fiat'tan yapilan açiklamaya göre, Fiat Ducato'ya, "What Van?" tarafindan 3 ödül verildi.

Dünyanin önde gelen ticari araç dergilerinden "What Van?" tarafindan düzenlenen "2022 What Van?" ödülleri kapsaminda yeni Ducato, "Yilin Vani" ve "Yilin Büyük Hacimli Vani" seçilirken, E-Ducato "Yilin Minibüsü" seçildi.

Jüri üyeleri, kullanicisina fonksiyonelligin yaninda otomobil konforunda sürüs keyfi sunan ve 2'nci seviye Otonom Sürüs Destek Sistemleri (ADAS) ile donatilan ilk ticari araç olarak yeni Ducato'nun teknolojisini ödüllendirdi. Akilli Hiz Asistani, Serit Takip Destek Sistemi ve Trafik Yorgunluk Asistani gibi teknolojiler, sürüs, hizlanma ve fren aninda bagimsiz destek saglayarak yeni Ducato'nun 2'nci Seviye Otonom Sürüs sunmasini sagliyor. Bunun disinda hiz sinirlandirmasi, yaya ve bisikletli gibi beklenmedik objeleri algilayan Acil Fren Destek Sistemi, trafik isareti tanimlama gibi teknolojiler de sürüs güvenligine katki sagliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen "What Van?" Editörü James Dallas, "Fiat Ducato, 2'nci Seviye Otonom Sürüs Destek Sistemleri, elektrik destekli direksiyon ile kombinlenmis daha konforlu sürüs saglayan yeni manuel sanziman ve mükemmel dokuz ileri otomatik sanziman gibi yeni teknolojilerle dikkati çekiyor. Ducato, keyifli sürüs sunan pratik bir ticari araç olarak da ideal bir çözüm olarak öne çikiyor." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA