Beylikdüzü'nde Akil Almaz Kaza

Beylikdüzü’nde freni bosalan bugday kepegi yüklü kamyon, motosikletin üzerine devrildi. Bugday kepeklerinin altinda kalan motosiklet sürücüsü yarali olarak hastaneye kaldirlidi.

Beylikdüzü'nde Akil Almaz Kaza
Edinilen bilgilere göre olay Beylikdüzü E-5 Yanyolda yasandi. Ankara istikametine seyreden bugday kepegi yüklü kamyonun birden freni bosaldi. Kamyon sürücüsü kaldirima vurarak araci durdurmak istedi. Ancak bu sirada bir otomobile çarpan kamyon devrildi. Yolda seyreden bir motosiklet sürücüsü, kamyonun kasasindan yola saçilan bugday kepeklerinin altinda kaldi.

Çevredeki sürücüler ve vatandaslar motosiklet sürücüsünün yardimina kostu. Bugday kepegi yigininin içerisinden çikartilan yarali motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldirildi. Kazayi hafif siyriklarla atlatan kamyon soförü de tedbir amaçli hastaneye götürüldü.

Kaza nedeniyle bölgede yogun trafik olusurken, polis ekipleri olaya iliskin inceleme baslatti.

Kazaya sahit olan otobüs soförü Mehmet Tahir Kudak, ""Yukaridan asagi geliyorduk kamyon önümdeydi. Kamyonun freni patladi. Birkaç kere kaldirima vurarak durdurmaya çalisti arabayi. Her vurdugunda araba geri sekti araç yola. En son buradaki kaldirima vurunca araç devrildi. Moto kurye altinda kaldi. Onu da vatandaslarla birlikte çikardik" diyerek yasananlari anlatti.
Kaynak: İHA