Bebegi Aglayinca Cansiz Bedeni Bulundu

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir binada 3 aylik bebegin uzun süre aglamasi üzerine apartman sakinleri jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, eve girdiklerinde 36 yasindaki annenin cansiz bedeniyle karsilasti.

Bebegi Aglayinca Cansiz Bedeni Bulundu
Olay, Izmit ilçesine bagli Kuruçesme Akpinar TOKI Konutlari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 aylik bebegin uzun süre aglamasindan endise duyan bina sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Kapiyi kirarak içeri giren jandarma ekipleri, Nurten Uyanik’in (36) dogalgaz borusuna asili halde cansiz bedeniyle karsilasti. 3 aylik Asel bebek ise tedbir amaçli hastaneye kaldirildi. Eve geldiginde soke olan Uyanik’in esi de ifade vermek üzere jandarma komutanligina götürüldü.

Nurten Uyanik’in komsusu Güllü Gümüs, "Saat 18.00’de alt komsusu çocugun aglamasini duymus. Kapiya vurmus ve o sirada bebek içeride agliyormus. Sonrasinda jandarmaya haber vermis. Jandarma kapiyi kirarak içeri girmis. Psikolojik sorunlari vardi" dedi.

Olay ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA