Baskan Ataç Muhtarlar Ile Bulustu

Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, kentte görev yapan ve emekli olan mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Baskan Ataç, “Eskisehir bugün Türkiye’nin inci tanesi gibi. Bu basari ile gurur duyarken, kentimizi daha iyi yerlere getirebilmek için çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Baskan Ataç Muhtarlar Ile Bulustu
Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Eskisehir’de görev yapan ve emekli olan mahalle muhtarlari ile bir araya geldi. Etkinlige Eskisehir’de görev yapan muhtarlarin yani sira IYI Parti Tepebasi Ilçe Baskani Ismail Türk, Tepebasi Belediye Baskan yardimcilari, meclis üyeleri, muhtar derneklerinin yöneticileri ve çok sayida muhtar katildi.

Belediye Meclis Salonu’nda baslayan etkinlikte ilk olarak Tepebasi Belediyesi’nin çalismalarini içeren filmler izlendi. Daha sonra Baskan Ataç, Eskisehir’de görev yapmis ve görevine devam eden muhtarlara, kente sagladiklari katkilar için tesekkür ederek plaket takdim etti. Yasamini yitiren muhtarlarin plaketlerini ise yakinlari teslim aldi.

“Bu çati altinda sizlere her zaman yer var”

Ardindan muhtarlara hitap eden Baskan Ataç, “1999 yilindan bu yana Eskisehir için hizmet ediyoruz. Bu yolculukta birçok zorlukla karsilastik ama hiçbir zaman yilmadik. Rahmetli Bülent Ecevit, bizlere kendi yagimizda kavrulmayi ögretti, gerçekten çok dürüst bir liderdi. Bugün emekli olan ve görevine devam eden muhtarlarimiz ile bir aradayiz. Bizim kapimiz sizlere her zaman açik. Kendi yeriniz gibi buraya daima gelebilirsiniz. Bu çati altinda sizlere her zaman yer var. Eskisehir bugün Türkiye’nin inci tanesi gibi. Bu basari ile gurur duyarken, kentimizi daha iyi yerlere getirebilmek için çalismaya devam ediyoruz. Eskisehir’i bozkirin ortasindaki bir Avrupa kenti haline getirebilmek adina gece gündüz demeden çalisirken, siz muhtarlarimizin da inkar edilemez katkilari oldu. Zaten belediyelerimizin güzel hizmet vermesi, çalismalarin aksamamasi adina sizler çok önemlisiniz. Sizlerin de destekleri ile en merkezi noktadan en uzak mahallemize kadar esitçe ve kaliteli belediyecilik çalismalari Eskisehirliler ile bulusuyor. Bu birliktelik daima devam edecek ve hep birlikte sehrimizi daha güzel, daha yasanilir, daha parlak günlere tasiyacagiz” dedi.



“Sorunlari yakindan takip ediyoruz”

IYI Parti Tepebasi Ilçe Baskani Ismail Türk ise toplanti için Baskan Ahmet Ataç’a tesekkür ederken,“Bu güzel toplanti için Baskan Ahmet Ataç’a ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Hepimizin bildigi üzere muhtarlar ile yani seçilmis insanlar ile bir aradayiz. Muhtarlik kurumu, iki asirlik çok degerli bir kurum. Ancak son zamanlarda muhtarlarimizin sorunlari çok ciddi boyutlara ulasabiliyor. Muhtarliklarimizin gelir kaynaklarinin önü kesildi. Aldiklari ödenekler ile de islerini idame ettirmeleri çok güç. IYI Parti olarak bu sorunlari yakindan takip ediyoruz ve gelecekte çözülecegine inaniyorum. 7-24 hizmet veren muhtarlarimiz yalniz kalabiliyor ve özlük haklari ile ilgili eksiklikler giderilmiyor. Siz muhtarlarimizi gelecekte daha güzel günlerin bekledigine inaniyorum, hepinizi saygiyla selamliyorum” diye konustu.



“Ahmet Baskan muhtarlarin yaninda”

Pandemiden dolayi eskisine nazaran eskisi gibi bir araya gelemediklerini belirten Eskisehir Muhtarlar Birligi Dernegi Baskani Hasan Güler,“Pandemi dolayisiyla eskisi gibi bir araya gelemiyoruz. Bugün Baskanimiz Ahmet Ataç sayesinde bulusmak çok güzel. Ahmet Baskanimiza her zaman muhtarlarin yaninda oldugu için hepimiz adina tesekkürlerimi iletiyorum. Ahmet Baskan iyi ki var, sayesinde bu sehir çok güzel” ifadelerini kullandi.

“Baskan Ataç muhtarlari ayirmadi”

20 yildir Baskan Ataç ile birlikte oluklarini ve ayrim yapmadigini söyleyen Türkiye Muhtarlar Dernegi Eskisehir Sube Baskani Ali Irfan Ibis,“Sayin Ahmet Ataç Baskanimiz sag olsun bizleri bulusturdu. Bu birlikteligi sagladigi ve sofrasini açtigi için tüm muhtarlarimiz adina tesekkür ediyorum. 20 senedir Ahmet Baskanimiz ile birlikteyiz. Bugüne kadar Ahmet Baskan bizleri hiçbir sekilde ayirmadi. Ne zaman kapisini çalsak ulasabildik, dertlerimizi dinledi” diye konustu.



“Tüm sorunlarimiz ile ilgileniyor”

Baskan Ataç’in tüm sorunlarla ilgilendigini belirten Eskisehir Odunpazari Muhtarlar Dernegi Baskani Muharrem Ünlü ise “Bu güzel toplanti için muhtarlarimiz adina Ahmet Baskanimiza tesekkür ediyorum. Ahmet Baskanimiz her zaman bölge ayirt etmeksizin muhtarlarimizin tüm sorunlari ile ilgileniyor” dedi.

Etkinlikte daha sonra muhtarlar da söz alarak görüs ve duygularini ifade etti.

Bulusma, çektirilen hatira fotografi ile sona erdi.
Kaynak: İHA