Besni Yenikent'e Üst Geçit Yapiliyor

Adiyaman’in Besni ilçesinde Kaymakam Hasan Tütün ve Erdemoglu Mahallelerini birbirine baglayacak olan Yenikent’e üst geçit yapiliyor.

Besni Yenikent'e Üst Geçit Yapiliyor
Besni Belediyesi’nin girisimleri sonucu Besni Yenikent Bölgesi’ne Karayollari 8. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilacak olan üst geçidin kazi çalismalari basladi.

Ilçe merkezinin nüfus yogunlugunun en fazla oranda oldugu mahallelerden Erdemoglu Mahallesi ve Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi’ni birbirine baglayacak.

Besni Belediyesi tarafindan yapilan ve vatandaslarin yogun olarak ugradigi Millet Bahçesi ve 2 okulun çikisini birbirine baglayacak olan Gaziantep yolu üzerinde ögrencilerin ve vatandaslarin daha güvenli geçisini saglamak için yapilan üst geçit için çalismalar basladi.

Konu hakkinda açiklamada bulunan Besni Belediye Baskani Eyyup Mehmet Emre, “ Besni ilçemize yakisacak projelerle halkimiza hizmet etmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Besni Belediyesi olarak ilçemize saglik, spor, istihdam, egitim ve sosyal etkinlik alani donatilarini kazandirarak vatandaslarimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Ilçemizin gelisim noktasinda ortaya çikan gereksinimlere paralel olarak, bizlerde sehrimizin ve vatandaslarimizin daha kaliteli ve güvenli bir sekilde yasamalari üzerine çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz.

Bu anlamda yine yayalarimizin ve ögrencilerimizin güvenligi için Millet Bahçemizin bulundugu Erdemoglu Mahallesi ve Kaymakam Hasan Tütün Mahallemizi birbirine baglayacak olan yere üst geçit yapimi için Allah’in izni ile kazi çalismalarina baslamis bulunuyoruz. Ilçemize ve hemserilerimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA