Babasi Uyurken Evi Atese Verdi

Karabük’te bir kisi evde babasi uyudugu sirada tüpü yakarak evi atese verdi. Alevlerin geceyi aydinlattigi yanginda yasanan tüp patlamasi mahalleliye korku dolu anlar yasatti.

Babasi Uyurken Evi Atese Verdi
Edinilen bilgiye göre yangin, Atatürk Mahallesi Sorgun caddesi Bülbül sokakta Saban Yesil’e ait tek katli evde meydana geldi. Iddiaya göre, sabah karsi saat 04.00 siralarinda Oktay Yesil babasi uyudugu sirada evi atese vererek kaçti. Alevleri fark eden Saban Yesil canini son anda kurtarip kendini disari atarak komsularindan yardim istedi. Tüp patlamasi ile alevlerin yükseldigi sirada ihbar üzerine olay yerine gelen polis itfaiye ve 112 ekipleri istendi. Bu sirada alevlerin diger evlere siçrama ihtimali üzerine polis ve bekçiler diger evlerdeki vatandaslari evlerinden çikararak tahliye etti.

Karabük Belediyesine ait 3 itfaiye aracinin müdahale ettigi yanginda ev tamamen kullanilamaz hale gelirken, evin çati katinda bulunan yavru köpekler ise alevlerin arasinda kalarak telef olurken, bir köpek ise kurtarildi. Evi atese vererek kaçan Oktay Yesil ise, polis ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

Yanginla ilgili polis ekipleri inceleme baslatti.
Kaynak: İHA