Kirklareli'nden Kisa Kisa

Pinarhisar Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor.

Belediye Baskani Ihsan Talay, yaptigi açiklamada, Pinarhisar'a daha kaliteli ve daha hizli hizmet verebilmek için araç filosunu yenileyerek güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Belediyeye hizmet araçlarina bir traktör ile traktörde kullanilmak üzere römork ve ilaçlama tanki eklediklerini ifade eden Talay, teknolojik gelismelere uygun kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artiran bir belediyecilik anlayisi ile çalistiklarini söyledi.

Belediye araç filosuna bugüne kadar 19 yeni araç eklediklerini dile getiren Talay, vatandas odakli hizmetlerin arttigini kaydetti.

- Mazgal ve izgaralar temizlendi

Kirklareli Belediyesince yagmur suyu izgara ve mazgallari temizlendi.

Belediyeden yapilan açiklamada, mevsimsel kosullar nedeniyle yagislarin son günlerde arttigi belirtildi.

Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin, kentteki ana arterler basta olmak üzere yagmur suyu izgara ve mazgallarin bakimlarini yaptigi aktarilan açiklamada, mazgal içlerinin de temizlendigi bildirildi.

Açiklamada, sel ve su baskinlari yasanmamasi için ekiplerin mücadele ettigi kaydedildi.

- Elektrik kesintisi

Kirklareli'nde bir köy ve mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAS'tan yapilan açiklamada, bakim ve onarim çalismalari kapsaminda kent merkezine bagli Pasayeri köyü ile Babaeski ilçesinin Gazi Kemal Mahallesi'ne 14 Aralik Sali günü bir süre enerji verilemeyecek.

Söz konusu kesintiler Pasayeri köyünde 09.00-17.00, Gazi Kemal Mahallesi'nde ise 08.30-17.00 saatlerinde yapilacak.

Açiklamada, elektrikli cihazlarin zarar görmemesi için kesintinin yapilacagi gün ve saatlerinde vatandaslarin da tedbir almalari istendi.

Kaynak: AA