Hayirsever Is Adamindan Çocuklara Ayakkabi Yardimi

Yalova'da lunapark isletmeciligi yapan Ali Altinbas, 6 yildir sürdürdügü yardim kampanyasiyla ihtiyaç sahibi çocuklarin ihtiyaçlarini karsiliyor.

Altinbas, 6 yil önce Ismet Pasa Mahallesi ve Elmalik köyü muhtarlarinin ihtiyaç sahibi çocuklara yardim etmeleri istegi ile basladigi kampanyasini sürdürüyor.

Gazetecilere yaptigi açiklamada, Yalovali is adamlarindan yardim kampanyasina destek olmalarini isteyen Altinbas, daha çok yoksul aileye yardim etmek istediklerini belirtti.

Ali Altinbas, sunlari kaydetti:

"Ismet Pasa Mahallesi Muhtari Bahri Üstün ve Elmalik Köyü Muhtari Melih Boz'un talebi dogrultusunda 6 yil önce böyle bir seye basladik. Biz zaten çocuklugumuzda okula kara lastikle gidiyorduk. Çocuklugumuzda bize ayakkabi yardiminda bulunmuslardi, çok hosumuza gitmisti o mutlulugu biliyoruz. Imkanlarimiz dahilinde 6 yildan bu yana her yil ihtiyaç sahibi mahallelerimize özellikle gecekondu olan yerlerde elimizden geldigince 200-300 çift ayakkabi yardimi yapmaya çalisiyoruz. Bu yil da 300 çift ayakkabi yardimi yapacagiz."

Ismet Pasa Mahallesi Muhtari Üstün ise ihtiyaç sahiplerine okul müdürleri araciligiyla ulastiklarini belirterek, "Biz muhtarlar olarak kendi bildigimiz kisileri eklemek suretiyle tespit edip Ali Bey'e bildiriyoruz. Sag olsun bizlere her yil bu yardimlari yapiyor. Yalova'mizda birçok is adami var. Ali Bey'in örnek olmasini ve herkesin bu yardimlari yapmasini bekliyoruz." ifadesini kullandi.

Elmalik Köyü Muhtari Boz da ihtiyaç sahibi çocuklari görünce baska insanlarin da yardimci olacaklarina inandigina vurgu yaparak, durum ve bütçelerine göre kampanyayi daha da ilerleteceklerini aktardi.

Kaynak: AA