Düzce'nin Projeleri Masaya Yatirildi
Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nda düzenlenen toplantida, kentte devam eden projeler ve yapilmasi planlanan çalismalar görüsüldü.

Toplantida koordinatör Abdülkadir Uslu, bugüne kadar Düzce’de hibe almaya hak kazanan, basvurusu yapilan ve devam eden hibe projelerinin faaliyetleri ve ilerleme durumlari hakkinda brifing verdi. Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Sahin de, göreve geldikleri 2018 yilindan itibaren yürüttükleri faaliyetler, tamamladiklari projeler ve diger kurumlara verilen destekler ile isbirlikleri konusunda bilgiler verdi.
Toplantinin devaminda, Düzce’nin kalkinmasina destek olacak ve istihdami gelistirecek proje fikirleri konusunda istisare yapilirken, tespit edilen üç proje fikri ile ilgili fizibilite çalismasi yapilmasina ve Dogu Marmara Kalkinma Ajansi fizibilite destegi programina basvuru yapilmasina karar verildi.
