Bindigi Asansöre Zarar Verdi

Kocaeli’de bir sahis, her gün binlerce kisinin kullandigi Fatma Seher Üst Geçidi’nde bulunan asansöre durduk yere zarar verdi. O anlar güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Bindigi Asansöre Zarar Verdi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan geçtigimiz yillarda Izmit 42 Evler mevkiinde yapilan Fatma Seher Üst Geçidi’nde bulunan asansör, her gün binlerce engelli, hamile ve çocuklu bireyler tarafindan kullaniliyor. Ancak bir süphelinin asansörde yaptiklari görenleri saskina çevirdi. Asansöre binen sahis, bir süre sonra kapilari tekmelemeye basladi.

Asansör, sahsin saldiri neticesinde agir hasar aldi. Kapilari parçalanan asansörün iç kapi ve mekanizma kapi kasigi, kat kapi panelleri, kapi karti ve motoru zarar gördü. Tamir süresince kapali kalacak asansörün yaklasik bir ay sonra faaliyete alinabilecegi belirtiliyor.

Hemen hemen her gün asansörü kullanan bölge sakinleri ise yasanan duruma isyan etti.
Kaynak: İHA