Beyoglu Belediye Baskani Yildiz'dan Örnek Davranis

Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, ariza yapan IETT otobüsünü görünce makam aracini durdurarak vatandaslarin derdini dinledi. Baskan Yildiz, örnek bir davranis sergileyerek, yolda kalan otizmli genci ve ailesini ekibindeki bir araçla okuluna gönderdi.

Istanbul’da son günlerde sik sik gündeme gelen IETT otobüslerindeki arizalara bir yenisi de Beyoglu’nda eklendi. IETT araci ariza yapinca otobüste bulunan yolcular asagi inerek beklemeye basladi.

Bu sirada bir programa giden Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, ariza yapan araci ve yoldaki vatandaslari görünce aracini durdurup vatandaslarin yanina gitti. Vatandaslarin derdini dinleyen Baskan Yildiz, otizmli çocugu ve annesini ekibindeki bir araçla okuluna gönderdi. Baskan Yildiz “Biz kötülemek istemiyoruz ama her gün yasaniyor” dedigi sirada bir vatandas, “Ben kötülüyorum. Ben hiç memnun degilim o adamdan” diyerek tepkisini dile getirdi.

Baskan Yildiz, yasanan o anlari ise sosyal medya hesabindan, “Sn. Ekrem Imamoglu kurgu yapmazsaniz, algi olusturmazsaniz; halkin sesine kulak verirseniz ‘her sey güzel olacak’ vaadinin nasil bosa düstügünü görürsünüz. Bu ses 16 milyon Istanbullunun sesi. Dinleyin ne diyor:” notuyla paylasti.
Kaynak: İHA