Baskan Ergün'den 2021 Degerlendirmesi Ve 2022 Planlamasi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, yil sonu degerlendirme toplantilarinin ilkini Yol Yapim, Bakim ve Onarim Daire Baskanligi ile yapti. Bin 313 kilometre ile asfalt rekorunun kirildigi 2021 yilinin degerlendirildigi toplantida, 2022 yilinin da planlamalari yapildi.

2021 yilinda il genelinde gerçeklestirilen asfalt çalismalarini degerlendiren Baskan Ergün, 2021 asfalt sezonunun 17 ilçede bin 313 kilometrelik çalisma ile rekor kirilarak tamamlandigini belirterek, "Hedefimizin de üzerine çikarak hemserilerimize güvenli ve konforlu yollar kazandirdik. Emegi geçen tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum" dedi.
2022 yili için planlanan çalismalari da degerlendirdiklerini dile getiren Baskan Ergün, Manisalilara en iyi güzel sunmanin çabasi içerisinde olduklarini vurguladi.
