Rektör Ünal'a Gençlik Bulusmasi Daveti

Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Toplulugu üyeleri, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’i, Istanbul’da gerçeklestirilecek “2. Türkiye Geneli Ilahiyat Gençlik Bulusmasi”na davet etti.

Rektör Ünal'a Gençlik Bulusmasi Daveti
Rektörlük makamindaki ziyarette OMÜ Gençlik Toplugu Baskani ve Türkiye Ilahiyatlar Dernegi (TÜID) mensubu Muhammet Arif Kodal ile Gençlik Toplulugu üyeleri, Rektör Ünal ile bir araya geldi.

Görüsmede, 25 Aralik’ta Istanbul’un Üsküdar ilçesindeki Burhan Felek Spor Salonu’nda organize edilecek 2. Türkiye Geneli Ilahiyat Gençlik Bulusmasi’ndan bahseden OMÜ Gençlik Toplulugu Baskani Muhammet Arif Kodal, Rektör Ünal’i organizasyonda görmekten büyük mutluluk duyacaklarini belirterek kendisine davetlerini iletti.

Ziyarette ayrica, Baskan Kodal ve topluluk üyeleri organizasyonun yapisi hakkinda Rektör Ünal’la istisarede bulundular. Rektör Ünal ise konuklarini agirlamaktan duydugu memnuniyeti belirterek, Istanbul’daki bulusmanin bir kaynasma atmosferine vesile olup güçlü bir iletisim ve etkilesim yaratacagini dile getirdi.

Rektör Ünal, nazik ziyaretleri ve teveccühleri için konuklarina tesekkür etti.
Kaynak: İHA