KOMID'den, IGM 27. Uluslararasi Konfeksiyon Makineleri Fuari'na Tam Destek

Konfeksiyon makineleri üreticilerini 27. kez bir araya getirecek olan IGM 2022 Istanbul 27. Uluslararasi Konfeksiyon Makine, Yedek Parça ve Yan Sanayi Fuari 8-11 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenecek. IGM 2022’ye Türk konfeksiyon makine üreticilerinden tam destek geldi. IGM 2022 Fuari’na katilacaklarini açiklayan Konfeksiyon Otomasyon Makine Imalatçilari Dernegi (KOMID) ile is birligi protokolü imzalandi.

KOMID'den, IGM 27. Uluslararasi Konfeksiyon Makineleri Fuari'na Tam Destek
ITM-Uluslararasi Tekstil Makine Fuari’ni bir dünya markasi haline getiren Tüyap Tüm Fuarcilik Yapim A.S. ve Teknik Fuarcilik A.S. ortakligiyla düzenlenen IGM 2022 Uluslararasi Konfeksiyon Makineleri Fuari, dünyanin dört bir yanindan gelecek olan yatirimcilarin ve ziyaretçilerin, konfeksiyon makinelerindeki en yeni teknolojileri yakindan görebilecegi sektörün en kapsamli bulusma noktasi olacak.

Satislari tüm hiziyla süren ve yogun katilim taleplerinin oldugu IGM 2022 Fuari’na yerli konfeksiyon makine üreticilerinden de tam destek geldi. Son olarak IGM 2022 Fuari’na katilacaklarini açiklayan KOMID- Konfeksiyon Otomasyon Makine Imalatçilari Dernegi ve üyeleriyle bir is birligi protokolü imzalandi.

Haluk Akin: "Fuarcilikta sürekliligin önemini bildigimiz için IGM 2022 Fuari’na katilma karari aldik"

Imza töreni; aralarinda Serkon Makina, Robotech, Epa Akin, LGM Group, AGM Special, MCN Makina, New Tech Dikis Makineleri, Ün-Tas gibi Türkiye’nin alaninda lider konfeksiyon makine üreticilerinin yer aldigi KOMID üyelerinin katilimiyla gerçeklesti.

KOMID Baskani Haluk Akin, üyeleriyle yaptiklari toplantilar ardindan IGM 2022 Fuari’na katilma karari aldiklarini açikladi.

Akin, "Biz dernek olarak fuarcilikta sürekliligin önemli oldugunu düsünüyoruz. Bu nedenle, 26 yildir konfeksiyon makineleri fuarini gerçeklestiren Tüyap’in ve fuarcilik alaninda 30 yillik bir deneyime sahip olan Teknik Fuarciligin is birligi ile düzenlenecek IGM 2022 Uluslararasi Konfeksiyon Makineleri Fuari’na katilma karari aldik. Dernegin kurulus amacina uygun olarak; bu fuarin yerli makine üreticilerine hak ettigi degeri verecegini ve yaptigi uluslararasi tanitim çalismalari sayesinde yurt disindan çok sayida alim heyetleri ve ziyaretçilerin gelmesiyle ihracatin artacagini düsünüyoruz. Bu is birliginin üyelerimize islerini büyütmeleri ve gelistirmeleri için büyük firsatlar sunacagina inaniyorum" dedi.



Necip Güney: "IGM 2022 Fuari konfeksiyon makine üreticilerinin ihracatinin artmasinda büyük rol oynayacak"

Teknik Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Necip Güney ise is birligi ile ilgili sunlari söyledi: "42 yillik tecrübesiyle fuarcilik sektörünün en büyük kurulusu olan Tüyap ile birlikte IGM 2022 Fuari’ni kisa süre içinde dünyanin en önemli bulusma noktasi yapmak için bir yola çiktik. KOMID üyelerinin bu yolculukta yanimizda olacaklarini açiklamalari bizlere güç ve enerji verdi. Konfeksiyon makineleri sektörünün 4 yillik zorunlu ara nedeniyle heyecanla bekledigi IGM 2022 Fuari’nin iç piyasayi canlandiracagi, ihracati artirarak sektör için büyüme firsati olusturacagini düsünüyorum. Yerli ve yabanci birçok markanin en son teknolojik yeniliklerini sergileyecegi IGM 2022 Fuari’nda yanimizda olan KOMID üyelerimize tesekkürlerimi sunarim."

IGM Fuari milyonlarca dolarlik ticaret hacmi olusturacak

Genis ve kapsamli katilimci profili, teknoloji ve ürün çesitliligi ile tüm konfeksiyon ve hazir giyim sektörünü kucaklayacak olan IGM 2022 Istanbul 27.Uluslararasi Konfeksiyon Makine, Yedek Parça ve Yan Sanayi Fuari; Avrupa’dan Asya’ya, Orta Dogu’dan Balkanlar’a dünyanin birçok yerinden binlerce ziyaretçiye ve alim heyetine ev sahipligi yapacak. Milyonlarca dolarlik ticaret hacmi olusturacak IGM Fuari’na katilacak olan profesyonel yatirimci ve alicilar, is agini ve ihracat ivmelerini artirirken; ziyaretçiler ise son teknoloji ürünlerle bulusma firsati yakalayacak.
Kaynak: İHA