Hirsiz Kaçti, Çalisan Kovaladi

Esenyurt’ta bir telefoncuya müsteri kiliginda gelen hirsiz, telefon çalarken yakalaninca kosarak uzaklasmaya çalisti. Dükkan çalisani ise kaçan sahsin pesinden kosarak kisa süreli arbedenin ardindan çalinan telefonu aldi. Yasanan o hirsizlik anlari ise isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Hirsiz Kaçti, Çalisan Kovaladi
Olay, geçtigimiz Pazar günü Yenikent Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, müsteri kiliginda dükkana giren ve çalisanin bir is ile mesgul oldugunu gören sahis, vitrindeki telefonlari çaldi. O sirada güvenlik kamerasi monitöründe yabanci bir sahsin dükkanda oldugunu gören dükkan çalisani hemen hirsiza müdahale etti. Çalisan, hirsizin elinden telefonlari almaya çalisinca sahis kosarak uzaklasmaya çalisti. Sahsin pesinden kosan dükkan çalisani, bir süre sonra hirsizi yakaladi. Aralarinda yasanan kisa süreli arbedenin ardindan çalisan çalinan telefonu alirken hirsiz kayiplara karisti. Yasanan o hirsizlik anlari ise isyerinin güvenlik kameralarina anbean yansidi.

“Hirsizin pesinden kostum”

Yasanan hirsizlik anlarini anlatan dükkan çalisani, “Benim arkada bir isim vardi, onunla ilgileniyordum. O sirada güvenlik kamerasi monitöründen baktim ve dükkanda yabanci birisi vardi. Ben hirsiz oldugunu anladim. Hemen gittim ve elinden telefonlari aldim. Hirsiz bir telefon alarak kosmaya basladi.

Bende pesinden kostum ve asagida yakaladim. Aramizda kisa süreli bir arbede yasandi ve çaldigi son telefonu aldim. Tabi o arada hirsiz tekrardan kosarak uzaklasti. Bende dükkan bos oldugu için geri dönmek zorunda kaldim” dedi.

Kaynak: İHA