Burdurlu Hayirsever Egitime 1 Milyon Lira Bagisladi

Hayirsever Mustafa Eravci, Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde yapimi devam eden 14 derslik yapi için toplam 1 milyon lira bagista bulundu.

Burdurlu Hayirsever Egitime 1 Milyon Lira Bagisladi
Burdurlu hayirsever Mustafa Eravci, Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçesinde yapimi devam eden 14 derslikli prefabrik yapi için toplam 1 milyon lira bagis yapacak. Gölhisar Ilçesi Pazar Mahallesi Recep Tayyip Erdogan Caddesi üzerinde bulunan okul bahçesine 14 derslikli 720 metre kare prefabrik okul insaati için Burdur Valisi Ali Arslantas’in makaminda nakdi bagis protokol töreni düzenlendi.

Taraflar olarak Hayirsever Mustafa - Ayse Eravci ailesi ile Gölhisar Belediye Baskani Ibrahim Sertbas devam eden bina için nakdi bagis protokolünü Vali Arslantas’in makaminda imzaladilar. Hayirsever Mustafa Eravci yapi tamamlandiginda 750 bin TL, Ocak 2022 tarihi içinde de 250 bin TL olmak üzere toplam 1 milyon lira nakdi bagis yapacak. Hayirsever Mustafa Eravci ve ailesinin daha önce de Gölhisar Ilçesinde saglik alaninda önemli hayirlarda bulunduklarini belirten Vali Arslantas, hayirsever aileye bu kez de egitime verdigi nakdi destekten dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA