Baskan Uslu'dan Adiyaman'in Il Olus Mesaji

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO) Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, Adiyaman’in il olusunun 67. yildönümü dolayisiyla mesaj yayimladi.

Baskan Uslu'dan Adiyaman'in Il Olus Mesaji
ATSO Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, yeralti ve yerüstü zenginliklerinden kültürüne, en önemlisi de Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Müslüman-Hiristiyan ayrimi yapilmadan herkesin yillardir kardesçe yasadigi bir kent olan Adiyaman’in ülkenin en dikkat çekici ve en yasanabilir sehirlerinden bir tanesi oldugunu dile getirdi.

Baskan Uslu mesajinda, “Anadolu’muzun kültürel dokusunun bütün özünü içerisinde bulunduran, medeniyetlerin kesisme kavsagi, insaninin içtenligi ve misafirperverligi ile herkesin takdirini kazanan güzel Adiyaman’imizin il olusunun 67. yilindayiz. Adiyaman, dünya üzerinde günesin dogusu ve batisinin en güzel izlendigi yerlerden biridir. Kommagene uygarliginin merkezi, farkli etnik unsurlar, dinler ve dünya görüslerinin birlikte baris içinde yasayabileceginin ispatidir. Sosyal barisi ile Türkiye’ye ve dünyaya model olmus, ülkemizin kültür ve inanç turizminin merkezlerinden biri olan güzel ilimizde, Adiyamanli olmanin mutlulugunu hep birlikte yasamaliyiz. Adiyaman için geçmisten bu yana gayret eden, çalisan ve bu sehir için tas tas üstüne koyan herkese tesekkür ediyor, daha güzel günlerde birlikte olmayi diliyorum. Kültürü, turizmi, sosyal ve kültürel zenginligi dört mevsimin yasandigi iklimi, bereketli topraklari, zengin petrol yataklariyla ülkemizin en güzel yerlerinden bir tanesidir. Bu vesile ile bütün hemserilerimize selam ve saygilarimi sunuyor, Adiyaman’imizin il olusunun 67. yildönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA