Balikesir MHP Adim Adim Ilçeleri Geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balikesir Il Teskilati, Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin ’Adim Adim 2023, Il Il Anadolu’ temasiyla baslattigi çagriyla kentin ilçelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Balikesir MHP Adim Adim Ilçeleri Geziyor
2023’e kadar her vatandasa ulasmanin hedeflendigi çalismalar kapsaminda, Balikesir genelinde çalinmadik kapi, ayak basmadik yer birakilmamasini amaçlayan MHP Balikesir Il Teskilati yöneticileri Gömeç’i ziyaret etti.

Gömeç’te MHP Ilçe Baskanligi’nin yeni binasina gelen Balikesir Il Baskan Yardimcisi Cevdet Gürcan ile Hasan Öztürk, Ilçe Baskani Muammer Birdar ve partililer tarafindan karsilandi.

Parti binasinda Ilçe Baskani Muammer Birdar ile uzun istisarelerde bulunan Il Baskan Yardimcilari Gürcan ve Öztürk ilçedeki sosyo-ekonomik konular hakkinda bilgi aldi.

Gömeç’te MHP’nin basarisi için karsilikli görüs alisverisinde bulunulup, parti politikalarinin hayata geçirilmesi için önerilerde bulunan MHP Il Baskan Yardimcilari daha sonra ilçede esnaf ziyareti yaparak vatandaslarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Gerçeklesen ziyaretin ardindan gazetecilerin sorularini yanitlayan MHP Gömeç Ilçe Baskani Muammer Birdar, Balikesir Il yönetimiyle koordinasyonlu çalismalar içinde bulunduklarini ve amaçlarinin MHP’nin Gömeç’te iktidar olabilmek oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA