ATO Baskani Baran'dan 10 Kasim Mesaji

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatinin 83’üncü yil dönümü dolayisiyla yayimladigi mesajinda “Cumhuriyetimizin banisi, Kurtulus Savasimizin muzaffer komutani, büyük devlet adami Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin yil dönümünde saygi, rahmet ve minnetle aniyoruz” dedi.

Tarihte esi benzeri görülmeyen bir kararlilik ve azimle, Türk milletinin istiklal mücadelesine önderlik eden Atatürk’ün gösterdigi kararli ve azimli durusu is dünyasi olarak örnek aldiklarini belirten Baran, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dedigi Cumhuriyetimize sahip çikiyor, ülkemiz ekonomisini üretim, yatirim, ihracat ve istihdam temelleri üzerinde yükseltmek için çalisiyoruz” diye konustu.

Baran mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Baskentimizin Cumhuriyetimizle yasit Ticaret Odasi olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete ugurladigimiz günün yil dönümünü özlem, saygi ve rahmetle aniyoruz. Türk ekonomisine öncülük edecek onlarca kurum ve kurulusu ülkemize kazandirarak, ekonomik kalkinmamizi baslatan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk girisimcisi ve özel sektörüne güvenini bosa çikarmayacagiz. Bugünün istiklal mücadelesinin ekonomik bagimsizliktan geçtigi bilinciyle, istiklal ve istikbalimiz için isimizin basinda var gücümüzle mücadele verecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yil dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle aniyoruz. Ruhu sad olsun.”
Kaynak: İHA