Nusaybin'de Yol Çalismalari Devam Ediyor

Mardin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi, Nusaybin ilçesinin merkez ve kirsal mahallelerinde yol asfaltlama çalismalarina devam ediyor.

Fen Isleri Daire Baskanligi, kent genelinde vatandaslarin ulasimlarini rahatlikla yapabilmeleri adina baslattigi yol çalismalarini sürdürüyor.

Bu kapsamda Nusaybin ilçesinden Sirnak il sinirina kadar Ipekyolu üzerinde bulunan kirsal mahallelerinin tamaminin yollari yapildi.

Yandere Grup yolunda asfaltlama çalismalari tamamlandi. Elbegendik, Üçköy, Tasköy ve Güzelsuyu mahallerinin yollari da yapildi.

Nusaybin ilçe merkezinde bulunan ve Büyüksehir Belediyesinin görev alanina giren caddelerde sicak asfaltlama çalismalari 420 metrelik Sirnak Caddesinde devam ediyor. Sirnak Caddesinde malzeme serimi, sulama ve sikistirmanin ardindan asfaltlama çalismalari yapiliyor. Gündem Caddesinde 760 metre, Sahin Sokakta 400 metre, okullar bölgesinde 720 metre sicak asfalt çalismasi yapilacak.

Nusaybin ilçe merkezinde caddelerde yapilacak 2 bin 300 metre sicak asfaltlama çalismasinin ardindan kaldirim çalismalari da yapilacak.

Kaynak: AA