Burhaniye'de Deniz Sezonunu Devam Ettiriyorlar

Burhaniye ilçesinde, yaz sezonunun bitmesine ragmen denize girmeye devam eden vatandaslar, yörede pastirma yazi yasandigini söylediler. Ören plajinda denize giren Fikret Zeybek ve Mustafa Devrim, denize girmeye devam edeceklerini söyledi.

Burhaniye'de Deniz Sezonunu Devam Ettiriyorlar
Burhaniye’ de sonbaharin bitmesine az bir zaman kalmasina ragmen bazi vatandaslar denize girmeye devam ediyorlar. Ören mahallesinde oturan Fikret Zeybek ve Mustafa Devrim de denize girenler arasinda yer aldi. Her sabah denize giden Zeybek ve Devrim ilik havalardan yararlandiklarini söyledi.

Ören plajinin bos kalmadigini anlatan Fikret Zeybek, “Yaz aylarinda Ören plaji kalabalik oluyordu. Sonbahar gelince denize girenlerin sayilari azaldi. Havalar böyle gederse denize girmeye devam edecegiz” dedi.

Deniz kenarinda yürümeyi çok sevdigini anlatan Mustafa Devrim de, “Ören sahilimiz tarihi mese agaçlari ve ipek gibi kumu ile bulunmaz bir yer. Yazdan beri her gün denize giriyorum. Yörede pastirma yazi yasaniyor” dedi.

Kaynak: İHA