Basarili Sporculara Ödül

Belediye Baskani Alim Isik, 7 yildir Kütahya’da faaliyet gösteren Altay Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Baskan Isik, ziyarette okul tarafindan hazirlanan çizelgede beslenme, kitap okuma ve ders çalisma branslarinda ayin basarili sporcularina ödüllerini verdi.

Basarili Sporculara Ödül
Hafta sonu, Kütahya’da 7 yildir faaliyet gösteren Altay Futbol Okulu’nu ziyaret eden Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, futbol okulunda egitim alan çocuklarla sohbet etti.

4-15 yas arasi çocuklari kabul eden Kütahya Altay Futbol Okulu yöneticileri Selim Açikbas, Samet Çamli ve Hidayet Ari’dan bilgiler alan Baskan Isik, okulun uygulamasi olan ve her ay düzenli olarak verilen ödül törenine katildi.

Ögrencileri tebrik eden Baskan Isik, basarilarinin devamini diledi. Baskan Isik, 450 sporcusu ve 17 antrenörü bulunan futbol okulunun, futbol disinda Ingilizce ve beslenme konularinda da ögrencilere egitim verdigini söyledi.



Yesilay Hali Sahasi’nda gerçeklesen ödül töreninde gelecegin sporcularinin yetistirilmesinde alt yapinin önemine deginen Baskan Isik, emeklerinden futbol okulu yönetimi ve antrenörlerini de tebrik etti.
Kaynak: İHA