Kastamonu'da Üç Katli Ahsap Ev Alevlere Teslim Oldu

Kastamonu’nun merkeze bagli Kurtgömeç köyünde üç katli ahsap ev, çikan yanginda alevlere teslim oldu.

Kastamonu'da Üç Katli Ahsap Ev Alevlere Teslim Oldu


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bagli Kurtgömeç köyünde ikamet eden Namik Çevirci ve Mahmut Çevirci kardeslere ait üç katli ahsap ev, henüz bilinmeyen bir nedenle çati katindan yanmaya basladi.

Kisa sürede alevler, tüm evi kapladi. Ihbar üzerine olay yerine Kastamonu ve Tasköprü Belediyesi itfaiyesi ekipleri ile Kastamonu Seker Fabrikasi itfaiyesi ile Kastamonu Orman Isletme Müdürlügüne ait arazözler sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile yangin diger evlere siçramadan kontrol altina alinirken, sogutma çalismalari ise halen devam ediyor.

Yangin esnasinda ev sahipleri, komsularinin da yardimiyla yanan evden bazi esyalarini kurtarabilmek için yogun çaba sarf etti. Kendilerinde bir seyin olmadigini söyleyen ev sahibi Namik Çevirci, “Biz sonradan duyduk, evin üst tarafindan çikmis yangin. Biz yangin esnasinda evdeydik, alt kattaydik. Evde usta vardi, ustaya eve parke dösettiriyorduk. Evin üst arka tarafindan dogru yangin geldi. Canimizda bir sey yok ama evden hiçbir sey alamadik. Yanginda bütün esyalarimizi kaybettik. Evimizde her sey vardi.” dedi.

Kaynak: İHA