ETTDER Edirne'nin Ilçelerinde De Temsilcilikler Kuracak

Edirne Tanitim ve Turizm Dernegi'nin (ETTDER) uluslararasi platformlarda kentin tanitilmasi ve turizm varliklarinin korunmasina yönelik çalismalarinin sürdügü bildirildi.

Dernekten yapilan açiklamada, dernegin 2021-2023 faaliyet dönemine yeni fikir ve projeler ile hizli bir baslangiç yaptigi belirtildi.

Yeni yönetim kurulu üyelerinin çalismalarini sürdürdügü aktarilan açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Yönetim kurulu üyeleri Ahmet Baran Yazgan, Bülent Bacioglu, Esranur Demircan, Emel Gönenç Güler, Gökhan Balta, Murat Yumrukçal ve Orkun Akman yeni dönemde gerçeklestirilmesi planlanan faaliyetleri belirlemek, fikir alisverisinde bulunmak ve yönetim kurulunun görev dagilimini gerçeklestirmek adina ekim ayi içerisinde yönetim kurulu toplantisinda bir araya geldi. ETTDER ofisinde gerçeklestirilen toplantida Edirne'de turizmi kapsayan birçok sektörden temsilcinin yer aldigi dernegin sadece merkez ilçe ile sinirli kalmayip, Edirne'nin diger ilçelerinde de turizmin gelistirilmesi ve mevcut imkanlarin iyilestirilmesi adina ETTDER ilçe temsilciliklerinin olusturulmasi ve temsilciliklerin faaliyetlerine en kisa sürede baslamasi yönünde önemli bir karar alindi."

Açiklamada, Edirne turizmine sadece tek bir bakis açisindan degil, birçok farkli açidan kentte sürdürülebilirligi saglamak, dogal ve tarihi mirasi koruyup tanitmak, mevcut turizm olanaklarini çesitlendirip gelistirmek adina fotografçilik, el sanatlari ve resim, müzik, sürdürülebilir turizm, kültür ve tabiat varliklarini koruma, Avrupa Birligi projeleri, sosyal medya ve web tasarim gibi alanlarda dernek bünyesinde çesitli komisyonlar kurulacagi bildirildi.

Kaynak: AA