Çorum Yesilay Danismanlik Merkezi Açildi

Çorum Yesilay Danismanlik Merkezi (YEDAM), Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in Sepetçiler Kasri'nda katildigi "Yesilay Danismanlik Merkezleri Ortak Açilis Töreni" ile hizmete açildi.

Açilis programina Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Yesilay Çorum Sube Baskani Ismail Türker Ejder ile YEDAM çalisanlari katildi.

Cumhurbaskani Erdogan'in konusmasinin ardindan Çiftçi, Kavuncu ve Ejder açilisi gerçeklestirdi.

Türker, yaptigi yazili açiklamada, YEDAM'in bagimliliklardan kurtulmak isteyenlere ve yakinlarina ücretsiz hizmet verdigini belirterek, "YEDAM'in tamami bagimlilik alaninda uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarindan olusan ekibi alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunlar yasayan kisilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek saglayarak yeniden hayata kazandirilmalari için yardimci oluyor. Ayni zamanda aile ve yakinlarina da destek vererek bozulan yasam düzeninin onarilmasini ve iliskilerin saglikli devam etmesini destekliyor. YEDAM'a 115 YEDAM Danisma Hatti üzerinden ulasilabiliyor." ifadelerini kullandi.

Türker, YEDAM'in açilisinin Cumhurbaskani Erdogan tarafindan yapilmasinin kendilerine güç verdigine dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"Bu açilis töreninin Sayin Cumhurbaskani'mizin katilimiyla yapilmasi da bizim için büyük onur. Bagimliliklarla mücadelemizi sahiplendigi ve bizlere her zaman destek oldugu için kendilerine yürekten tesekkür ediyoruz. YEDAM'in tüm hemsehrilerimize hayirli olmasini temenni ediyor, bagimliliklarindan kurtulmak için destege ihtiyaç duyan herkese kapimizin açik oldugunu vurgulamak istiyorum."

???????

Kaynak: AA