Yapmak Istedigi Meslegi Yakindan Tanidi

Nevsehir’de yasayan 8. sinif ögrencisi Zehra Sarsilmaz’in ’büyüyünce polis olmak istiyorum’ sözlerine Nevsehir Il Emniyet Müdürü Mehmet Artunay duyarsiz kalmadi.

Yapmak Istedigi Meslegi Yakindan Tanidi
Nevsehir Lütfi Pamukçu Ortaokulu 8. Sinif ögrencisi Zehra Sarsilmaz’in büyüyünce polis olmak istedigini ögrenen Nevsehir Il Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, genç kizi makaminda agirladi. Il Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Zehra Sarsilmaz ile yakindan ilgilenerek polislik hakkinda bilgiler aktardi. Emniyet Müdürü Artunay’ in çesitli hediyeler verdigi Zehra Sarsilmaz, daha sonra Kent Güvenlik Yönetim Sisteminde kamera sisteminin nasil çalistigi, haber merkezine gelen ihbar ve çagrilarin nasil yapildigi ve ekiplerin nasil olaylara müdahale ettigi, Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünde yapilan çalismalari, Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü birimlerini gezdirilerek çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Yapmak istedigi meslegi yakindan tanidigini söyleyen Zehra Sarsilmaz "Büyüyünce hep polis olmak istiyordum ama polislik hakkinda çok bilgim yoktu. Bugün tüm sorularimin cevabini aldim. Insallah büyüyünce polis olacagim" dedi.

Kaynak: İHA