Tarim Müdürü, Hem Sasirtti Hem De Çocukluguna Döndü

Türkiye’nin en önemli tarimsal üretim merkezlerinin basinda gelen Aydin’da Efeler Ilçesi’nin Tarim Müdürü ziyaret ettigi bir köyde hem çocukluguna geri döndü hem de köylülerin haliyle hallendi. Ziyaret ettigi köyde, makam arabasindan inip esege binip yol giden Efeler Tarim Ilçe Müdürü Mehmet Esen, köylülerin takdirini topladi.

Tarim Müdürü, Hem Sasirtti Hem De Çocukluguna Döndü
Aydin’in en büyük ilçesi olan Efeler ilçesinde büyük çogunlugu kirsal ve dag köyleri olmak üzere 83 mahallede hizmet veren Efeler Tarim Ilçe Müdürü Mehmet Esen, mesailerinin büyük bir kismini köylerde geçiriyor. Zaman zaman otomobille ulasim olmayan bölgelere de giderek bizzat çiftçilerle görüsmeler yapan Tarim Müdürü Mehmet Esen, buralarda hem köylülerin halleri ile hallenip hem de zaman zaman çocukluguna dönüyor.

Bir program dolayisiyla ziyaret ettigi Ortakayacik Köyü’nde makam aracindan inerek esege binen Tarim Ilçe Müdürü Mehmet Esen, çiftçi bir ailenin çocugu oldugunu ve çocuklugunun köyde tarla ve bahçelerde geçtigini belirterek, “Makamda kravat taksak da sahada yeri geldiginde çizme ile yeri geldiginde at ve esek sirtinda dag bayir dolasiyoruz. Halkimiz pek alisik olmadigi için zaman zaman sasirsa da bizim aslimiz bu” diyerek saha ziyaretlerinde araç ile ulasimin olmadigi bölgelerde hem çiftçinin haliyle hallendigini hem de çocukluk yillarini yasadigini söyledi.

Kaynak: İHA