Mugla'da 12 Ay Turizm Yapilacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanliginin koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkinma Ajansi (GEKA) destekleriyle turizmin kentte 12 ay yapilmasi için çalisma yürütülüyor.

Bu kapsamda GEKA, TÜRSAB, Dalyan Dernek, Dalyan TUSEV, Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi (TGA), Mountains And Seas Travel, Ortaca Belediyesi, Orman Genel Müdürlügü, MUTSO ve Mugla Kültür ve Turizm Il Müdürlügü tarafindan Güney Ege'nin eko-turizm potansiyelinin tanitimi yapildi.

Türkiye’deki seyahat acentelerine yönelik gerçeklestirilen programda, Türkiye'nin dört bir yanindan doga ve macera turizmi alaninda faaliyet gösteren yetkililere bölgenin tarihi ve dogal güzellikleri tanitildi.

Program kapsaminda temsilciler, trekking, bisiklet, deniz kanosu, safari, tekne ve gulet turu etkinlikleri düzenlendi.

Bölgedeki antik kent ve kaplicalari da gezen temsilciler bölgenin eko turizm potansiyelini yakindan gördü.

Kaynak: AA