Industrial Application Objects 'Canias4.0 IAO' Etkinliginde Tanitilacak

IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber: 'Yeni ürünümüz IAO ile canias4.0 ekosistemindeki tüm ögeleri birer nesne olarak sunuyoruz. Artik, caniasERP’nin 74 modülü hem tek basina yasayabilen hem de diger bütün nesnelerle entegrasyon yetenegine sahip birer nesne olacak'

IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber, müsteri ve müsteri adaylariyla online gerçeklestirilecek "canias4.0 IAO" etkinliginde sektörde öncü rol oynayacak yeni ürünleri Industrial Application Objects'in (IAO) tanitilacagini belirterek, "Ayrica canias4.0 teknolojileri ile sundugumuz son yenilikleri de anlatacagiz." dedi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, teknoloji firmasi IAS, müsteri ve müsteri adaylariyla bu kez online gerçeklesecek bir lansmanla bir araya gelecek. Açiklamada görüslerine yer verilen IAS Yönetim Kurulu Baskani Yasar Hakan Karabiber, 17 Kasim'da gerçeklestirilecek "canias4.0 IAO" etkinliginde sunduklari son yenilikleri anlatacaklarini ifade etti. Karabiber, sunlari aktardi:

"IAS olarak ilk günden beri kendi teknolojimizi üretiyor ve vizyonumuz ile sektörümüze yön veriyoruz. ERP üreticisi olarak baslayan yolculugumuzda, bugüne kadar tüm gelistirmelerimizi kendi ürünlerimizle yaptik. Bugün de canias4.0 çatisi altinda, tek bir yazilimla ERP, nesnelerin interneti (IoT), büyük veri (big data) ve bulut gibi firmalarin ihtiyaç duyduklari tüm teknoloji yine tamamen kendi ürünleriyle gelistiren, müsterilerine donanim ve yazilim ürünleri sunan global bir teknoloji firmasiyiz. Kuruldugumuz günden bu yana tüm çalismalarimizi yarini tasarlayarak gerçeklestirdik, ayni misyon ile üretmeye devam ediyoruz. Son dönemde üzerinde çalistigimiz projeleri duyurmak konusunda da son derece heyecanliyiz. Lansmanimizin ana konularindan biri Industrial Application Objects (IAO). Yeni ürünümüz IAO ile canias4.0 ekosistemindeki tüm ögeleri birer nesne olarak sunuyoruz. Artik, caniasERP’nin 74 modülü hem tek basina yasayabilen hem de diger bütün nesnelerle entegrasyon yetenegine sahip birer nesne olacak. (Module as Service, MAS) IAO ile gerek partner gerekse müsterilerimiz, bu nesneleri kullanarak ekleme ve yeni fonksiyonlar gelistirme sansina sahip olacak. Sektöre öncü rolünü sürdürdügümüz yeni projemiz ile ilgili tüm detaylari ilk kez bu etkinlikte tanitacagiz."

- Yeni gelistirme yaklasimi DEVMODE anlatilacak

Etkinlikte canias4.0’da gerçeklestirdikleri son yenilikleri ve ürünleri ile sunduklari avantajlari da paylasacaklarinin altini çizen Karabiber, "canias4.0 artik yalnizca is süreçlerinde degil, ayni zamanda yazilim gelistirme süreçlerinde de hizli, etkin ve konforlu bir gelistirme altyapisi sunuyor. Yazilim gelistirme, uyarlama ve bakim süreçlerinde etkinligi artiracak yeni gelistirme yaklasimimiz DEVMODE ile ilgili detaylari aktaracagiz." açiklamasinda bulundu.

- canias4.0 IoT çözümü ile ilgili merak edilenler konusulacak

Yasar Hakan Karabiber, bugün firmalarin olmazsa olmaz ihtiyaçlarindan IoT’nin de lansmanin gündeminde yer aldigini belirterek, "Gündemin en önemli konularindan biri olan IoT’yi konusacagiz. canias4.0 IoT çözümü ile çesitli modüller ve araçlar sayesinde sirketlerin IoT ve otomasyon ihtiyaçlarini karsilayan, ERP ile tam entegre çalisan bir yapi sunuyoruz. canias4.0 IoT çözümümüzü, yazilim ve donanim ürünlerimiz ile ilgili detayli bilgileri birinci agizdan anlatacagiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA