En Iyi Satis Yapan Acenteler Ödüllendirildi

Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Calista luxury Resort Hotel, her yil geleneksel hale getirdigi "Booker Escape" adli tatil programiyla 2021 yaz sezonunda en iyi satis gerçeklestiren acenteleri düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Otelde gerçeklestirilen törene, çok sayida yerli ve yabanci turizm acentelerinin temsilcileri katildi.

Otelin genel müdürü Ali Kizildag, törende yaptigi konusmada, tüm dünyada insanlarin pandemiyle birlikte yeni bir yasam tarzina geçmek zorunda kaldigina ve bu yasam tarzina her bir bireyin hazir olmasi gerektigine dikkati çekti.

Salgindan fazla olumsuz etkilenen sektörün turizm oldugunu belirten Kizildag, Türk turizm sektörünün süreci çok iyi yöneterek diger destinasyonlara oranla daha çabuk toparlandigini kaydetti.

Zor günlerde dayanisma içerisinde olmanin önemini vurgulayan Kizildag, "Böyle zorlu bir süreçte ülkemize ve otelimize göstermis olduklari desteklerinden dolayi tesekkür etmek adina partnerlerimizle bir araya geldik." dedi.

Program ödül töreninin ardindan canli müzik dinletisiyle devam etti.

Kaynak: AA