Biontech Asisinda 3. Doz Basladi

Iki doz BioNTech asisi yaptiranlara hatirlatma dozunun yapilmasina bugünden itibaren baslandi.

Biontech Asisinda 3. Doz Basladi
Saglik Bakani Fahrettin Koca ikinci dozun üzerinden 6 ay süre geçen riskli gruplara 3. doz BioNTech asisinin yapilacagini açikladi.

Açiklamanin ardindan sistemlerine tanimlanan vatandaslar randevularini alarak hastane ve aile sagligi merkezlerinde asilarini yaptiriyor.

Kirklareli Egitim ve Arastirma Hastanesinde mRNA hatirlatma asisini olan Ahmet Uzun, herkesi asiya davet etti. Uzun, “Hatirlatma dozu sayesinde kendimi daha güvende hissediyorum. Asi olmayanlar da mutlaka asilarini olsunlar. Kendi sagliklari için, etrafindaki insanlar için asilarini olsunlar. Ben simdi etrafima, torunlarima ve çocuklarima karsi kendimi daha güvende hissediyorum” dedi.

Asiyla kendini daha güvende hissettigini belirten Fatma Uzun, “Insallah bu asilar bizi daha iyi koruyacak. Allah herkese iyilik, saglik versin. Herkes asisini yaptirsin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA