Sonbaharda Il Ormani Adeta Büyülüyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin park alanlari, tesisleri, bungalovu, macera parkiyla bastan sona yeniledigi Il Ormani’nda sonbahar bir baska geçiyor. Orman bisiklet yollari, kus evleri ve diger alanlar agaçlarin yaprak dökmesiyle bambaska bir manzaraya büründü. Fotografçilar ve doga tutkunlari, burada sonbaharin keyfini çikariyor.

Sonbaharda Il Ormani Adeta Büyülüyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin sehre kazandirdigi sosyal alanlar sonbaharin güzelligini yasiyor. Bunlardan bir tanesi olan Il Ormani Tabiat Parki da bugünlerde büyüleyici bir manzaraya kavustu. Büyüksehir BELPAS A.S isletmeciliginde park alanlari, piknik yerleri, macera parkuru, bungalovlari, atis poligonu, bisiklet yollari, kus evleriyle bastan sona yenilenen Il Ormani’nin son hali, doga tutkunlarini büyülüyor.

Ayrica marketi ve 2 farkli sosyal tesisiyle vatandaslara en iyi hizmeti sunan Büyüksehir Belediyesi, Il Ormani’ni yenilenen yüzüyle fotograflarin platosu haline getirdi. Masmavi bisiklet alanlari ve orman içine olusturulan yeni yoluyla adeta bir kartpostal halini alan Il Ormani, her mevsimde vatandaslarin karsisinda farkli güzelliklerle çikiyor. Yesilin her tonu, sonbaharin renklerine bürünen Il Ormani, bu haliyle her gün yüzlerce misafirini agirliyor.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Sakarya’mizin dogasini, sosyal alanlarini, kaynaklarini korumak ve gelecege tasimak için çalisiyoruz. Ormanlarimizin içerisinde halkimizin vakit geçirebilecegi alanlarda tüm imkânlarimizla sosyal hayata deger katmaya gayret ediyoruz. Büyüksehir isletmeciliginde bastan sona yenilenen Il Ormani da, sehrin en büyüleyici noktalarindan bir tanesi. Doga asigi hemserilerimiz, Türkiye’nin ve dünyanin dört bir yanindan gelen turistlerimiz ve güzelliklere bakis açilariyla hayat veren fotografçilarimizi burada agirliyoruz. Her mevsimin bir baska oldugu Il Ormani’nda bu güzelligi birlikte yasamak için tüm vatandaslarimiz bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA