Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu'nun Misis-Yilankale kavsaklari 3-6. kilometrelerinde (Baklali mevkisi) kavsak ve yol yapim çalismalari gerçeklestiriliyor. Bu kesimde otoyolun Gaziantep istikameti trafige kapatilarak, ulasim Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü saglaniyor.

Usak-Banaz-Afyonkarahisar yolunun 50-52. kilometrelerinde hizli tren hatti köprü ayagi yapim çalismalari nedeniyle her iki yönde sürücüler servis yollarina yönlendiriliyor.

Adapazari-Karasu yolunun 35-38. kilometrelerindeki yapim çalismalari sebebiyle Sakarya istikameti trafige kapatilarak, ulasim Karasu istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31, Ankara-Çankiri yolunun 15-17. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü devam ediyor.

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz yolunun 15. kilometresindeki Derbent-2 Köprüsü'nde genlesme derzi bakim ve onarim çalismasi nedeniyle ulasima bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Diyarbakir-Mardin yolunun 4-8. kilometrelerindeki yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü saglaniyor.

Çanakkale-Çan yolunun 8-11. kilometrelerinde asfalt yapim çalismalari dolayisiyla Çanakkale-Çan yönü trafige kapatilarak, ulasim Çan-Çanakkale istikametinden iki yönlü gerçeklestiriliyor.

Bartin-Safranbolu yolunun 33-35. kilometrelerinde Kavlakdibi Köprüsü yapim çalismalari nedeniyle ulasim servis yolundan kontrollü sürdürülüyor.

Iyidere-Rize-Ardesen yolunun 48-49. kilometrelerindeki Pazar-1 ve Pazar-2 tünellerinin Ardesen-Rize istikametindeki kuzey tüplerinde aydinlatma sistemi bakim ve onarim çalismalari yapilacak. Bu sebeple bugün saat 17.00'ye kadar ulasim tek seritten kontrollü devam edecek.

Kaynak: AA