IHO EBRAR Cizre'de Onlarca Yetimi Giydirdi

Uluslararasi insani yardim kurulusu IHO EBRAR Sirnak’in Cizre ilçesinde onlarca yetim çocuga kislik giysi yardiminda bulundu.

IHO EBRAR Cizre'de Onlarca Yetimi Giydirdi
Merkezi Hollanda’da bulunan uluslararasi insani yardim kurulusu IHO EBRAR Sirnak’in Cizre ilçesinde onlarca yetim çocuga kislik mont, bot, atki ve bere yardiminda bulundu. Hayirseverlerin bagislariyla toplanan yardimlari ihtiyaç sahibi ailelere ulastirma görevini üstlenen IHO EBRAR Cizre Temsilciligi Yardim Komisyonu tarafindan önceden tespit edilen onlarca yetim çocuga mont, kislik bot, bere ve eldiven gibi kislik giysiler ulastirdi. Londra Said Nursi Camii Kadin Kollari tarafindan yapilan bagislarla alinan kislik giysiler, temsilcilik bünyesinde yapilan programla yetim çocuklara giydirildi. Yapilan yardim organizasyonuyla ilgili konusan IHO EBRAR Türkiye temsilcilerinden Hatip Aslan, bölgede binlerce yetimi kis öncesi giydirdiklerini ifade etti.

Aslan, "Avrupa’da faaliyet gösteren IHO EBRAR’in katki ve destekleriyle Londra Said Nursi Camisi Kadin Kollarinin göndermis oldugu bot ve montlari Cizre’de onlarca yetim çocuguna giydirdik. Bölgemizde birçok yetim ve yardima muhtaç aileler vardir. Bir nebzede olsa onlarin yaralarina merhem olan, magduriyetlerini gideren, bunlar için çalisan, çabalayan, hayir sahipleri ve IHO EBRAR’in yetkililerine tesekkür ediyoruz. Bu hayirli hizmetlerin devamlarini dileriz” dedi.

Yardim edilen ve giydirilen çocuklarin aileleri ise yapilan yardim nedeniyle tesekkür ederek hayir duasinda bulundu.
Kaynak: İHA