2 Aylik Bebegin Darp Edildigi Ev Görüntülendi

Gaziantep’te 2 aylik bebegin babasi tarafindan feci sekilde darp edildigi ev görüntülenirken, olayin sokunu yasayan sahsin komsulari ile arkadaslari cani babanin en agir cezayi almasini istedi. Hastanede tedavi gören bebegin durumu ile ilgili açiklamada bulunan Doktor Ismail Demir ise bebegin hayati tehlikesinin devam ettigini açikladi.

2 Aylik Bebegin Darp Edildigi Ev Görüntülendi


Olay, Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Kahvelipinar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Yunus Göç isimli sahis, 28 Kasim 2021 Pazar aksami 2 aylik bebegi Cihan Göç’ü öldüresiye darp etti. Olay anlari ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Cep telefonu kamerasiyla çekilen görüntülerin sosyal medyada yayilmasinin ardindan ülke genelinde tepkiler çig gibi büyürken, bebegini darp eden cani baba Yunus Göç tutuklandi.

Olayin yasandigi ev görüntülendi, komsulari ve arkadaslari cani babanin en agir cezayi almasini istedi

Tüm Türkiye’de infiale neden olan görüntülerin ardindan olayin yasandigi ev görüntülendi. Olayin yasandigi evin bulundugu sokakta sessizlik hakim olurken cani Baba Yunus Göç’ün ailesi ile yakalanan evi terk ettigi ögrenildi. Olaya tepki gösteren sahsin komsulari ile is arkadaslari ise görüntüleri izledikten sonra sok geçirdiklerini söyleyerek cani babaya en agir cezanin verilmesini istedi.

"VIDEOYU GÖRDÜKTEN SONRA TÜYLERIM DIKEN DIKEN OLDU, SOK OLDUM"

Cani babanin arkadasi olan Umut Çavdaroglu, videoyu gördükten sonra soke oldugunu söyleyerek, "Komsumuz oluyor. Olayi duyduktan sonra videoyu izledik ve sok olduk. Biz böyle bir sey yapacagini beklemiyorduk. Dün aksam saatlerinde elektrikler gittikten sonra burada bir dövüs tartisma gibi bir olay yasandi. Ne oldugunu anlamadik. Sabah saatlerinde videoyu sosyal medyada gördük. Videoyu gördükten sonra sok olduk. Isten eve evden ise giden birisiydi baskada bir seyini bilmiyorduk. Bu olayi gördükten sonra sok olduk. Tüylerim diken diken oldu, kahvalti bile yapamadim" ifadelerini kullandi.

"BUNU YAPAN BABA OLAMAZ"

Cani babanin komsusu olan ve videoyu gördükten sonra sinirden çok kötü oldugunu belirten Burhan Uçar, cani babanin yaptigina isyan ederek, "Videoyu ilk gördügümde uykuluydum. Fabrikada çalistigim için eve geliyordum, o sirada izledim. Videoyu gördükten sonra sok oldum, adeta kalbim durdu. Nefesim kesildi, yanimdaki insanlar yardim etti. Bana yardim eden insanlar da videoyu gördükten sonra ’bunu yapanin evini göster, bu nasil bir sey, bunu yapan bir baba olamaz’ dediler. O videoyu gördükten sonra sosyal medyaya, ajanslara, gazetelere yolladim" dedi.



"GELDIGINE GÖRE DURUMU DAHA IYI AMA HAYATI TEHLIKE DEVAM EDIYOR"

Öte yandan hastanede tedavisi devam eden 2 aylik Cihan bebegin durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Babasi tarafindan feci sekilde darp edilen bebegin, kafa travmasina bagli beyin kanamasi geçirdigini vurgulayan Dr. Ismail Demir, bebegin hayati tehlikesinin devam ettigini açikladi.

Bebegin son durumu ile ilgili açiklama yapan Dr. Demir, "Bebegimiz Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kafa travmasi sikayetiyle yakinlari tarafindan götürülüyor. Orada yapilan tetkiklerin ardindan kafa travmasina bagli beyin kanamasi geçirdigi tespit ediliyor. Yogun bakim ihtiyaci nedeniyle hastanemize sevk ediliyor. Gece saat 01.00 civarlarinda hastanemize basvurduktan sonra biz de gerekli müdahaleleri yaptik. Tekrardan beyin filmimizi çektik. Beyin kanamasindan dolayi genel durumu iyi degildi. Hareketlerinde yavaslama vardi. Tomografisinde kanamasinda bir artis olmadigi için cerrahi bir müdahale düsünmedik. Medikal olarak ilaç tedavisi ile devam ediyoruz. Suanda yogun bakimdaki tedavisi devam ediyor. Beyin kanamasi geçirdigi için hayati tehlikesi devam ediyor ama geldigine ana göre durumu iyiye gidiyor. Kötüye bir gidisatimiz yok. Hiç kimsenin süphesi olmasin gerekli müdahaleler en iyi sekilde hastanemizde yapiliyor" diye konustu.

(Said Vakkas Yagci - Muhammet Abdulkadir Esen / IHA)
Kaynak: İHA