Minik Ögrenciler Hayran Birakti

Kur’an-i Kerim okumayi ögrenen minik ögrenciler Canik Belediye Baskani Sandikçi’nin da katildigi programda verdikleri dinletiyle kendilerine hayran birakti.

Minik Ögrenciler Hayran Birakti
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, Belediye’nin bünyesinde olan Zambak Sibyan Okulu’nda Kur’an-i Kerim egitimi alan minik ögrenciler için düzenlenen “Kur’an Günü” programina katildi.

Canik Ilçe Müftüsü Ali Çebi’nin de katilimiyla gerçeklesen “Kur’an Günü” programinda minik ögrenciler ziyaretçiler için Kur’an-i Kerim okudu. Minik ögrencilerden Kur’an-i Kerim dinleyen Baskan Ibrahim Sandikçi, onlari tebrik etti.

Ögrencilere çesitli hediyeler takdim eden Baskan Sandikçi, “Bu yavrularimiz gerçekten çok basarili. Bu yasta Kur’an-i Kerim okumayi ögrenmek gerçekten çok büyük bir basari. Onlari ve ailelerini yürekten kutluyorum. Ögretmenlerimize de göstermis oldugu titiz çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Sibyan Mektepleri’nde 4-6 yas arasi çocuklara okul öncesi egitimle birlikte manevi degerler egitiminin de verildigini dile getiren Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Çocuklarimiz gelecegimizin teminatidir. Onlari yetistirmekte özenli davranmamiz gerekmektedir. Onlara bizi biz yapan degerlerin ögretilmesi, gelecekte karakterlerinin sekillenmesinde çok önemli rol oynayacaktir” diye konustu.

Kaynak: İHA