Deniz Sehre Tasti

Tekirdag’da firtinada kiyiya vuran dalgalarla sahil sular altinda kaldi. Gördükleri manzara karsisinda soke olan vatandaslar, tsunamiyi andiran görüntüleri çekmek için telefonlarina sarildi.

Deniz Sehre Tasti
Meteoroloji Genel Müdürlügünün uyarilarindan sonra etkili olan lodos Tekirdag’i adeta yikti geçti. Denizde olusan dev dalgalar, merkez Süleymanpasa ilçesinde adeta tsunamiyi andiran görüntüler ortaya çikardi. Marmara Denizi’nden kiyiya vuran dalgalarla sahil alani sular altinda kaldi. Alandan geçmek isteyen vatandaslar araçlariyla geri dönerken, merakli vatandaslar da telefonlarina sarildi. Vatandaslar, Tekirdag’da ilk kez böyle bir manzara ile karsilastiklarini ifade ettiler.

Kuryelik yapan Harun Kaya, gördügü manzara karsisinda sok oldugunu ifade ederek, “Afet dogal afet. Tekirdag’da bu kadarini görmedim. Allah sonumuzu hayir etsin. Ben de buraya yemek getirdim ama gördügüm sey ilginç. Ilk defa Tekirdag’da bu kadarini görüyorum. Suraya bir baksaniza. Ilerleyen saatlerde artar mi artmaz mi? Fazlada durmamak lazim, ne olur ne olmaz. Yani marinaya baktim simdi, oranin suyu da yükselmis. Adeta gemiler karaya çikacak” dedi.

Kaynak: İHA