Baskan Kavus'tan 6 Hali Saha Müjdesi Daha

Gençlik ve spor hizmetleri kapsaminda ilçede bulunan 10 okulda baslattigi hali saha çalismalarinda sona yaklasan Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi, 6 hali saha için de kollari sivadi.

Baskan Kavus'tan 6 Hali Saha Müjdesi Daha
Meram Belediyesi, çocuklarin ve gençlerin daha konforlu, güvenli ve saglikli alanlarda spor yapmalarina olanak saglamak adina 10 okula hali saha kazandirmak için baslattigi çalismalarda sona yaklasti. Meram Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile koordineli olarak belirlenen ve bahçeleri uygun olan 10 okula yapilan hali sahalarin yilbasindan önce hizmet vermeye baslayacaginin müjdesini veren Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, ilçeye 5’i uzak mahallelerde olmak üzere 6 hali saha daha kazandirilacagini açikladi.

Hatunsaray, Kavak, Çariklar Mahallerinde bulunan okullara, Meram Fen Lisesine ve Sefaköy ile Yesiltekke mahallelerine kazandirilacak hali sahalarin ögrencilere ve egitimcilere hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Mustafa Kavus, gençlerin egitimi ve sporu konforlu sekilde yapabilmeleri adina uzak yakin demeden tüm camiaya destek olmaya devam edeceklerinin altini çizdi.

Baskan Kavus’tan 4 okul ve 2 mahalleye hali saha müjdesi

Ilçe genelinde bulunan tüm okullarin fiziki sartlarinin iyilestirilmesi amaciyla yaptiklari tadilat, bakim onarim ve çevre düzenleme çalismalarinin yani sira egitim standartlarinin yükselmesi ve ögrencilerin konforlu bir sekilde spor yapabilmelerinin önünü açmak amaciyla pek çok çalisma yürüttüklerini belirten Baskan Kavus, “Ilçenin bugününü imar ve dizayn ederken diger taraftan da gelecegimize yatirim yapmayi da ihmal etmiyoruz. Saglikli bir sehir ancak saglikli bir nesil ile gelecegine güvenle bakabilir. Bu çerçevede gençlerimizin rahat ve konforlu bir ortamda spor yapabilmeleri adina bugüne dek pek çok proje baslattik, baslatmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda Haziran ayinda basladigimiz hali sahalari insallah yilbasindan önce çocuklarimizin ve egitimcilerimizin hizmetine sunacagiz. Diger her konuda oldugu gibi bu konuda da ‘tamam biz üstümüze düseni yaptik’ demedik ve 4’ü okul içinde olmak üzere 6 hali saha daha kazandirmak için çalismalara basladik. Hatunsaray, Kavak, Çariklar mahallerimizdeki okullarin ve Meram Fen Lisemizin bahçelerine yapilacak hali sahalarin yaninda Sefaköy ve Yesiltekke mahallelerimize kazandiracagimiz sahalar gençlerimize, çocuklarimiza ve ilçemize hayirli olsun. Çocuklarimizin sporu sevmelerine ve nice basarili sporcularin yetismesine vesile olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA