Antalya'da Saganak Nedeniyle Mahsur Kalanlar Kurtarildi

Serik ilçesinde muz serasi, ev ve depoda mahsur kalan 7 kisi daha kurtarildi Metrekareye 218 kilogram yagisin düstügü ilçede, birçok sera ve tarim arazisi sular altinda kaldi.

Antalya'nin Serik ilçesinde saganak nedeniyle mahsur kalan 7 kisi, ekiplerin çalismasi sonucu kurtarildi.

Metrekareye 218 kilogram yagisin düstügü ilçede, birçok sera ve tarim arazisi sular altinda kaldi. Taskin nedeniyle birçok kisinin sera, depo ve evde mahsur kaldigi ihbari üzerine bölgeye AFAD, Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye sevk edilen ekiplerin çalismasi sonucu Kökez, Yukarikocayatak ile Çakallik mahallelerinde muz serasi, ev ve depoda mahsur kalan 7 kisi kurtarildi.

Kadriye ve Çandir mahallelerinde çok sayida çilek serasi ile Belek Mahallesi'nde tarim arazileri sular altinda kaldi. Su baskini olan yerlerde ekipler su tahliye çalismasi baslatti. Bölgede saganagin ögle saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Öte yandan Serik ilçesindeki su taskini nedeniyle bir odun deposunda mahsur kalan 14 kisi de itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilmisti.

Kaynak: AA