Kayseri'den Kisa Kisa

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (KASKI) Genel Müdürlügü, Hacilar ilçesinde 6 milyon 37 bin liralik yatirim yapti.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Hacilar ilçesinde ekonomik ömrünü tamamlamis mevcut kanalizasyon ve içme suyu hatlari 6 milyon 37 bin lira bedelle yenilendi.

Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Kayseri'nin daha saglam ve modern altyapiya kavusmasi için çalismalarin sürdürdügünü belirtti.

Yatirimlarin devam edecegini anlatan Büyükkiliç, "Sehrimizin altyapisini büyüksehirlerin yapisina uygun insa ediyoruz. Altyapi kavramina giren bütün konularda örnek alinan yatirimlar, KASKI Genel Müdürlügümüz araciligiyla gerçeklestiriliyor. Bütün gayretimiz, ‘marka sehir’ hedefinde, üzerimize düsen görev ve sorumluluklari layikiyla yerine getirebilmek. Gerçeklestirilen yatirimlar Hacilar halkimiza hayirli olsun." ifadelerini kullandi.

- Talas Millet Bahçesi ve Kültür Merkezi projesinin son durumu görüsüldü

Talas Millet Bahçesi ve Kültür Merkezi projesinin durumu hakkinda online degerlendirme toplantisi yapildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Talas Belediye Baskan Yardimcisi Ismail Güngör ve ilgili teknik personelin katilimiyla gerçeklesen online toplantida Talas Millet Bahçesi ve Kültür Merkezi’nde gelinen son durum degerlendirildi.

Projenin müellifi Ismail Kocatas ve ekibiyle gerçeklestirilen toplantida, projenin ilerleyisine dair bilgi paylasimi yapildi.

Kaynak: AA