Ihlas'in 3 Projesinde Teslimat Sevinci

Sektördeki 30 yillik deneyimiyle on binlerce aileyi ev sahibi yapan Ihlas Insaat Grubu, bin 585 konutun yer aldigi Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’de yer alan üç projesinde yasami baslatirken anahtarlarini teslim alan aileler, kaliteli ve konforlu dairelerine kavusmanin heyecanini yasadi.

Ihlas'in 3 Projesinde Teslimat Sevinci


Ihlas Insaat Grubu’nun marka projeleri Bizim Evler Güzelce, Bizim Evler 8 ve Marmara Evleri 4’ te bir kez daha hayaller gerçege dönüstü. Yasamin basladigi yeni sitelerine ve dairelerine tasinan aileler büyük sevinç yasadi.

“Bizim Evler” markasi ile Ispartakule’ye damga vuran ve sekizinci projesini tamamlayan Ihlas Insaat Grubu, Türkiye’de ayni lokasyonda bu kadar çok projeyi hayata geçiren tek sirket ve marka olurken Büyükçekmece’de E5 Karayoluna cepheli, Marmara Denizi’ne komsu Bizim Evler Güzelce projesini tamamladi. Beylikdüzü’nde ise daha önce 5.000’i askin dairenin bulundugu ‘Marmara Evleri’ serisine imzasini atan Ihlas Insaat Grubu, ayni bölgede serinin en yeni sitesi ‘Marmara Evleri 4’te de yasami baslatti.

Ihlas Insaat Grubu projelerine insaatin her safhasinda yatirim yapan tüm alicilarin yüzünü güldürdügünü belirten daire sahipleri; Bizim Evler’in 1’den 8’e, Marmara Evleri’nin de 1’den 4’e kadar site yapmasinda kalite ve güvenin yattigini kaydettiler.

Marmara Evleri 4

Ihlas Insaat Grubu, "Marmara Evleri 4" projesini Beylikdüzü’nün en nezih lokasyonunda, E-5 Karayolu ile Marmara Denizi arasina konumlandirdi. Grup, diger projelerinde oldugu gibi Marmara Evleri 4 projesinde de birinci sinif malzeme ve isçilik, dairelerde ise trend olan en kaliteli ürünlere yer verdi. Mutfakta ankastre ürünler, salonlarda ‘inverter’ klimalar, mutfak ve banyolarda birinci sinif mobilya ve armatürler konforu ve ayricaligi yasatacak tarzda dizayn edildi. Dairelerde genis ve kullanisli balkonlarin yani sira çamasir ve kurutma makinesi için de ayri bölümler tasarlandi.

Projelerde her daire için özel tahsisli kapali otoparklar yer alirken ikinci araçlar ile misafir araçlar da düsünüldü. 24 saat tam beslemeli jeneratörün yer aldigi Marmara Evleri 4’te; 44 dükkân ve 640 konut yer aliyor. Projedeki daire büyüklükleri ise 126 ile 204 metrekare arasinda degisiyor.

Zengin sosyal donati alanlari ve genis peyzajlarin bulundugu Marmara Evleri 4 projesinde; kapali yüzme havuzu, bay ve bayanlara özel fitness salonu, hamam, sauna, çocuk oyun parki, açik spor alanlari, yürüyüs yollari, mescit ve taziye odasi yer aliyor.

Devlet okullarina, özel kolejlere, kamu kurumlarina, hastane ve özel saglik kuruluslarina yürüme mesafesinde yer alan Marmara Evleri 4, merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor. Proje, Istanbul’un en islek ulasim aksi E-5 Karayolu, TEM Otoyolu, sahil, marina ve birçok AVM’ye yakin konumuyla da alicilarina büyük avantaj sagliyor.

Bizim Evler Güzelce

Büyükçekmece’nin en büyük projesi olarak öne çikan Bizim Evler Güzelce; sahile ve marinaya yakin konumunun yani sira az katli yapilasmasi ile de dikkat çekiyor. 709 konut ve 111 ticari üniteden olusan proje; E-5 Karayoluna cepheli cadde dükkânlariyla hem site sakinlerinin hem de bölgenin ihtiyaçlarina cevap verecek sekilde insa edildi. 60 bin metrekarelik peyzaja sahip projede kapali yüzme havuzu, bisiklet yolu, kosu parkuru, çocuk oyun alanlari, futbol, voleybol ve basketbol sahalari yer aliyor.

Bizim Evler 8

Ulasim aglari ile çevrili olan bölgede saglam zemine kurulan Bizim Evler; tren, planlanan metro ve Kanal Istanbul’a komsu konumuyla her geçen gün daha da deger kazaniyor. Kalitesi ile öne çikan 7 etabin insa edildigi Ispartakule’de serinin 8’incisi ile Bizim Evler markasi bölgenin yildizi olmaya devam ediyor. Yasamin basladigi Ispartakule’nin en özel butik projesi Bizim Evler 8’de; iki blokta 236 daire ile 29 cadde magazasi ve sosyal tesisler yer aliyor.

Ihlas Insaat Grubu’nun yakin zamanda Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinin startini vermesi bekleniyor.
Kaynak: İHA