AK Parti Mudanya'da Degisim Zamani

Mudanya AK Parti Ilçe Teskilati, Baskan Inci Sögütlü’nün saglik sorunlari sebebiyle istifa ederken, Mudanya AK Parti Ilçe Teskilati yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde açiklik kazanacak.

AK Parti Mudanya'da Degisim Zamani
Mudanya AK Parti Ilçe Teskilati, Baskan Inci Sögütlü’nün saglik sorunlari ve yeterli faaliyet gösterememeleri sebebiyle, AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Marmara bölge sorumlusu Ismail Kaya tarafindan istifalari istendi.

Istifalarin ardindan eski AK Parti Baskani Av. Inci Sögütlü yaptigi açiklamada, "2018 aralik ayindan beri ifa etmis oldugum AK Parti Mudanya Ilçe Baskanligi görevimden Genel Merkezi’miz ile yapmis oldugumuz istisareler neticesinde, saglik sorunlarim nedeni ile istifa etme karari almis bulunmaktayiz. Gençlere ve kadinlara olan inanci ile bu kutsal görevi bana tevdi eden basta Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, desteklerini hiçbir zaman benden esirgemeyen simdi oldugu gibi her daim yanimizda olan davasinda hizmette bizlere örnek olan Genel Merkez Teskilat Baskanimiz Erkan Kandemir’e, Bölge Koordinatörümüz Mustafa Köse’ye en derin sükranlarimi sunuyorum.

Baskanligi döneminde kadrolarinda görev yaptigim önceki dönem Il Baskanimiz MKYK üyemiz Ayhan Salman’a, mevcut Il Baskanimiz Davut Gürkan’a, Il Koordinatörümüz Osmaniye Milletvekilimiz Ismail Kaya’ya tesekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarisidir ve asla son degildir. Partime hizmet yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için her daim hazir oldugumu bildirmek isterim. Ilçe Baskanligimizda birlikte yol yürüdügüm gece gündüz demeden çalisan fedakar yol arkadaslarim ve kiymetli yöneticilerime tesekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razi olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA