Zeytindali Egitim Kampüsünde Üst Yapi Çalismalari

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Zeytin Dali Egitim Kampüsü bölgesinde yeni yollar açarak ögrenci, ögretmen ve velilerin kampüse ulasimini kolaylastiriyor.

Zeytindali Egitim Kampüsünde Üst Yapi Çalismalari
Kent genelinde yeni yol açma, yol genisletme, deforme olan yollarda yenileme ve asfalt çalismalarini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Haliliye ilçesindeki Zeytin Dali Egitim Kampüsü bölgesinde yol genisletme çalismalarina basladi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Milli Egitim Bakanligi tarafindan lise egitimini sehir disina tasimayi hedefleyen içerisinde, 8 lisenin ve pansiyonlarin bulundugu Zeytin Dali Egitim Kampüsü bölgesinde yol genisletme çalismalari sürüyor. 2021-2022 egitim ögretim yilinda ögrencilerin okullarina daha rahat ulasmasini saglamak adina bölgede çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi yapmis oldugu çalismalarla ögrenci, ögretmen ve velilerin takdirini kazaniyor. Yol genisletme çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte asfalt çalismalarina baslanacak. Böylece egitim kampüsü yolunda otobüs, servis gibi araç gidis gelislerinin daha rahat bir sekilde yapilmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA